top of page

Cum ajungeti la noi.​GPS: N: 45.78555; E: 24.15436

Din directia Bucuresti, Brasov

- intrare in Sibiu de pe DN 1 direct pe B-dul Vasile Milea, catre centru. Dupa al doilea semafor, mai mergeti aproximativ 100m, dupa care aveti spre stanga strada Alexandru Ioan Cuza, unde, la nr. 22, gasiti Pensiunea Fortuna. Repere: inainte de a face la stanga de pe bulevardul Vasile Milea, aveti pe partea dreapta Biiblioteca Universitara, Iar pe partea stanga, Banca pentru Locuinte.


Din directia Cluj-Napoca, Arad, Timisoara

- intrare in Sibiu de pe DN direct pe Soseaua Alba Iulia. Mergeti tot inainte, treceti de sensul giratoriu, directia inainte, apoi tot inainte 4 semafoare, pe strada Saguna. Ultimul semafor este cel de langa fostul hotel Continental si Magazinul universal Dumbrava. Dupa acest semafor, virati dreapta a patra strada, aceasta este strada. A.I. Cuza. Inainte sa virati, aveti pe partea stanga Biblioteca Universitara.

Localizare

 

 

Pensiunea Fortuna este o pensiune urbana, centrala si confortabila, la care clientii sosesc ca oaspeti si se intorc ca prieteni.

Renovata in 2013, Pensiunea Fortuna din Sibiu a incercat mereusa vina in intampinarea cerintelor celor care i-au trecut pragul. Le multumim, astfel, tuturor, pentru ideile impartasite!

 

Ca si locatie, Pensiunea Fortuna se afla intr-una dintre cele mai cochete si apreciate  zone rezidentiale de case ale Sibiului, amplasamentul linistit si constructia retrasa de la strada garantand odihna si intimitatea.

 

Totodata este una dintre cele mai centrale pensiuni, distanta de parcurs pe jos pana in centrul orasului Sibiu, putand fi acoperita in 5 -10 minute. Va punem la dispozitie 10camere duble si o camera single, care respira confort si curatenie.


Suntem in apropierea urmatoarelor locatii:
Sala Sporturilor Transilvania (5 minute pe jos), Universitatea Lucian Blaga (10 minute pe jos), Facultatea de Stiinte Economice (5 minute pe jos), Teatrul Radu Stanca (5 minute pe jos), Academia Fortelor Terestre (2 minute pe jos), centrul vechi al orasului (10 minute pe jos).

 

bottom of page