top of page

Despre noi

Pensiunea Fortuna este "VERDE"!

 

Ne-am gandit la copii (ai nostri si ai celorlalti) si la faptul ca ceea ce acum savuram cu placere din natura, le-ar placea si lor, peste cativa ani. Ca suntem datori sa le lasam mostenire o bucatica de verde.  Ne-am gandit la clientii nostri si la faptul ca mai curat inseamna si mai putin poluant.

 

 

 

Suntem ca si voi, tineri (sau aproape), pasionati de ceea ce facem si, mai ales, iubitori de diverse: calatorii, muzica (rock-ul si jazz-ul mai ales), arte frumoase, copii, distractie si….mai sunt! In anul 2008 am deschis, in Sibiu, Pensiunea Fortuna, un loc de “tras sufletul” pentru toti cei care viziteaza Sibiu pe termen mai lung sau mai scurt.

 

Cum am ajuns la numele de “Fortuna”? Pai, ne-am gandit la cat de norocosi suntem: ne avem unul pe celalat, avem doi copii extraordinari si parinti la fel. Am reusit sa facem ceea ce ne place. Am gasit o echipa de lucru cu care suntem nu colegi, ci prieteni. Asa ca, norocul nostru dorim sa il “transferam” cate putin si celor care ne trec pragul. De aici, Fortuna.

 

Unde vrem sa ajungem? Dorim sa nu avem clienti, ci parteneri. In primul rand, parteneri de comunicare. Dorim ca partenerii nostri sa stie ca la Sibiu au prieteni si ca oricand sunt bineveniti. Ofertele noastre se vor lega, de multe ori de evenimentele din Sibiu. Asa ca, daca va ganditi sa veniti la Festivalul International de Teatru, Festivalul de Jazz de la Sibiu, Artmania, targuri si expozitii, conferinte si congrese sau orice alt eveniment interesant, treceti-ne in agenda! 

Iar daca vreti sa fiti la curent cu stirile noastre despre Sibiu si nu numai, faceti un click pe butonul de abonare.

 

Hai sa zambiti cu noi, nemotivat!


 

- Folosim numai becuri economice

- Folosim apa calda produsa cu ajutorul panourilor solare

- Utilizam detergent de pardoseli organic

- Am reabilitat termic intreaga  cladire

- In prepararea micului dejun folosim numai alimente proaspete, procurate zilnic.

- Nu folosim produse congelate

- In gradina plantam flori si copaci, mentinand un spatiu verde generos

- Jucariile, locul de joaca si zona de recreere sunt din lemn

- Urmeaza sa achizitionam un aparat de presat pet-uri, pentru a restrange la minimum

   gunoiul ne-organic produs in pensiune.

 

bottom of page